Kto jest administratorem danych osobowych Hat Company?

Administratorem danych osobowych jest firma Premium DS. Sp. Z o.o. będąca właścicielem sklepu internetowego "Hat Company", z siedzibą w Warszawie 00-695, przy ul. Nowogrodzkiej 56 A/11.

Podjęcie decyzji o przeglądaniu, korzystaniu z funkcjonalności serwisu, jak i czerpaniu korzyści z jego działania jest równoważne z akceptacją Polityki Prywatności. Jeśli którykolwiek z zapisów Polityki Prywatności jest niezgodny z wolą użytkownika, powinien on zaniechać odwiedzania i korzystania ze sklepu.  

Jakie prawa ma administrator danych osobowych?

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w zapisach Polityki Prywatności bez wcześniejszego informowania o tym fakcie jego użytkowników.

Jakie dane pozyskujemy?

Pozyskujemy dane, które są konieczne do prawidłowej realizacji zamówienia, są to:

- Imię i nazwisko

- Adres zamieszkania

- Adres wysyłki- jeśli jest inny niż adres zamieszkania

- Numer telefonu- zazwyczaj nie kontaktujemy się telefonicznie z klientami, jednakże numer podanie numeru telefonu gwarantuje sprawność realizacji zamówienia

- Adres email- poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia oraz kontaktujemy się z Tobą.

- NIP- jeśli konieczny w celu wystawienia faktury

- Adres - informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych - do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).

- Pliki cookie- Używamy ich w celu stałej poprawy naszego sklepu, tak aby w jak najwyższym stopniu dopasować ofertę do Twoich zainteresowań i potrzeb. Używamy ich także do kompilacji anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają nam zrozumieć jak ludzie używają naszego sklepu i pomagają w polepszeniu jego struktury i zawartości. Nie możemy Cię personalnie zidentyfikować na podstawie tych informacji.

Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

 

Kiedy konieczne jest podanie swoich danych osobowych?:

Podanie danych osobowych jest konieczne jeśli chcesz dokonać zamówienia lub zarejestrować się w serwisie.

 W jakim celu pozyskujemy Twoje dane osobowe?

Pozyskujemy Twoje dane w celu rzetelnej i sprawnej obsługi Twojego zamówienia oraz w celach statystycznych naszego serwisu, abyśmy mogli stale poprawiać ofertę oraz dostosowywać serwis do wymagań klientów.

Czy przekazujemy osobom trzecim Twoje dane osobowe?

Nigdy nie sprzedajemy danych osobowych swoich klientów.

Dane przekazywane są jedynie partnerom handlowym sklepu Hat Company (np. kurier), mając na celu sprawną realizacje zamówienia, lub w sytuacjach, w których będziemy zobligowani to uczynić na wniosek sądu, prokuratury, policji lub innego organu prawnego.

Czy przechowywane dane osobowe są bezpieczne?

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. stosujemy środki techniczne (certyfikat SSL, który służy do szyfrowania danych przesyłanych w Internecie między użytkownikiem, a serwerem) oraz organizacyjne, zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych. Do Twoich danych osobowych dostęp mają jedynie osoby upoważnione oraz przeszkolone przez Administratora Danych.

Nie przechowujemy numerów kart kredytowych, ani innych, wrażliwych danych osobowych.

Jak możesz dokonać zmian w swoich danych osobowych?

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997

roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania,

uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu

korzystaj z właściwych zakładek w serwisu internetowego, prześlij e - mail pod adres

info@hatcompany.pl lub listem poleconym na adres: ul. Nowogrodzka 56 A/11, 00-695 Warszawa, Polska

 

 

Koszyk

Brak produktów

Dostawa 0,00 zł
Razem 0,00 zł

Realizuj zamówienie